Zoek Restaurant

Menu prijs

Filteropties

Your selection
Geen filters geselecteerd
42 resultaten gevonden

Ontdek de beste locaties voor u geselecteerd

Tonen op kaart
externalId=seatsunited-products-producten-3-1.1.1.2.5&filter[active]=1&filter[type]=1

Baoase Culinary Beach Restaurant

Adres:
Winterwijkstraat 2 , Willemstad
Afstand:
0 km
Lees verder
Lees minder

Cafe Willem

We gaan onze deuren heropenen op 1 juni. Allemaal wel wat anders dan normaal. We nemen alleen telefonisch reserveringen aan, zodat we gelijk alle restricties met je kunnen bespr...

We gaan onze deuren heropenen op 1 juni. Allemaal wel wat anders dan normaal. We nemen alleen telefonisch reserveringen aan, zodat we gelijk alle restricties met je kunnen bespreken. Dus bel met 030-6330770, elke dag tussen 16:00 en 21:00 bereikbaar.

Aan het Willem van Noortplein in Utrecht is sinds oktober 2017 Willem geopend. Dagelijks geopend voor een kop koffie, lunch (do-zo), borrel of diner. Onze koks bereiden in onze open keuken onze gerechten.

Wij werken zoveel mogelijk met lokale en seizoensgebonden producten. Waar mogelijk kiezen wij daarom altijd voor kleinschalige leveranciers met oog voor hun omgeving. Als voorbeeld, al ons brood is handgemaakt en wordt dagelijks vers geleverd door “Brood by Alex” de beste bakker van Utrecht, vindt Willem!

Tot snel bij Willem!

Adres:
Willem Van Noortstraat 186 , Utrecht
Afstand:
0 km
Lees verder
Lees minder

Toko Trash

TokologieToko Trash gaat over tokologie: de wetenschap over de ondergewaardeerde schatten van de toko’s in Rotterdam. De basis hier van zit vooral in een wonderlijke fusie...

Tokologie
Toko Trash gaat over tokologie: de wetenschap over de ondergewaardeerde schatten van de toko’s in Rotterdam.
De basis hier van zit vooral in een wonderlijke fusie van allerlei keukens die zij op geheel eigen wijze samen brengt.

Het menu
Bij Toko Trash kan je terecht voor lunch en diner of gewoon voor een lekker stuk dadel kokostaart of een pina colada cake. Het menu, is geïnspireerd door de Surinaamse, Jamaicaanse en Kaapverdiaanse keuken, met natuurlijk ook een vleugje Rotterdam. Van pindasoep tot oats & yoghurt pancakes, van jerk chicken taco’s tot bananen fritters, de kaart is een smakelijk en verrassend tropisch geheel.
Ook zullen er speciale proeverijen worden georganiseerd van de lekkerste gerechtjes met bijpassende bieren. De perfecte mix van Euro Trash en Toko Trash.

Adres:
Vijverhofstraat 8 , Rotterdam
Afstand:
0 km
Lees verder
Lees minder

Restaurant Cataluna Tapas en Grill

Bij Cataluna Tapas & Grill in Amersfoort zijn we onbetwist van mening dat tapas pas goed smaken als het kakelvers bereid word.Wij werken er dan ook alleen met dagverse ingredi&e...

Bij Cataluna Tapas & Grill in Amersfoort zijn we onbetwist van mening dat tapas pas goed smaken als het kakelvers bereid word.

Wij werken er dan ook alleen met dagverse ingrediënten, dus heerlijke kwaliteit tegen een betaalbare prijs, maar daar kom je alleen achter als je het zelf een keer probeert! Reserveer daarom nu je tafeltje bij Cataluna Tapas & Grill in Amersfoort!

Adres:
Weverssingel 2 , Amersfoort
Afstand:
0 km
Lees verder
Lees minder

Belle

Ongedwongen genieten van koffie, lunch, borrel of diner op het terras of in onze gezellige ‘huiskamer aan de Vecht’.Bij Belle kun je onbeperkt genieten van kleine ge...

Ongedwongen genieten van koffie, lunch, borrel of diner op het terras of in onze gezellige ‘huiskamer aan de Vecht’.

Bij Belle kun je onbeperkt genieten van kleine gerechtjes voor een vaste prijs van 27,50. Leuk voor een diner met zijn tweetjes, met de kinderen, een groep vrienden of collega’s.

Adres:
Dorpsstraat 12 , Oud Zuilen
Afstand:
0 km
Lees verder
Lees minder

HFSLG

In ons restaurant bent u gegarandeerd van fine dining mét Michelinster. Wij zijn trots op onze Michelinster; een kroon op het werk van chef-kok Raoul Meuwese en zijn team...

In ons restaurant bent u gegarandeerd van fine dining mét Michelinster. Wij zijn trots op onze Michelinster; een kroon op het werk van chef-kok Raoul Meuwese en zijn team. Hiermee zijn we het beste restaurant van de provincie en staan we landelijk op de 23e plaats in de Restaurantgids Lekker500 editie 2018.

Onze keukenbrigade bereidt pure gerechten die ieder seizoen wisselen. In de sfeervolle ambiance voelt een ieder zich thuis en staan onze gasten centraal. Door het beperkt aantal tafels kunnen we u en uw gezelschap de optimale aandacht en beleving geven. Gedurende de gehele avond kunt u onze enthousiaste keukenbrigade aan werk zien in de open keuken.

Uniek in ons restaurant is het ‘Beleef HFSLG’-arrangement. Wij vinden dat culinair genieten niet altijd duur hoeft te zijn. Dit volledig arrangement bestaande uit een verrassingsmenu, bijpassende wijnen, water en koffie met friandises is al vanaf 99 euro per persoon te bestellen.

Adres:
Vossenlaan 28 , Bosch En Duin
Afstand:
0 km
Lees verder
Lees minder

Bistro De Nieuwe PolderKamer

Bistro De Polderkamer in Stolwijk luistert naar uw persoonlijke wensen en staat klaar om u en uw gasten van alle (culinaire) gemakken te voorzien. Geniet bij mooi weer van het z...

Bistro De Polderkamer in Stolwijk luistert naar uw persoonlijke wensen en staat klaar om u en uw gasten van alle (culinaire) gemakken te voorzien. Geniet bij mooi weer van het zonnige terras.

Besloten diner voor een klein select gezelschap, een bruiloft, verjaardag, vergadering, (personeels)feest of een bedrijfspresentatie. Zowel ons a la carte restaurant als onze banqueting- en conference ruimtes beschikken over de modernste apparatuur.

Adres:
Dorpsplein 7 , Stolwijk
Afstand:
0 km
Lees verder
Lees minder

My Restaurant

Uw restaurant informatie, welke wordt weergegeven op uw online profiel.

Uw restaurant informatie, welke wordt weergegeven op uw online profiel.

Adres:
Straat 1 , Amsterdam
Afstand:
0 km
Lees verder
Lees minder

Nog geen keuze kunnen maken?

Graag inspireren wij u met mogelijkheden bij in u de buurt!
Uiteten doordeweeks is de ideale break in de (werk)week.
Voor ieder budget en mood is een passend restaurant te vinden, van hamburgers en pannenkoeken tot fusion en haute cuisine.