Zoek Restaurant

Menu prijs

Filteropties

Your selection
Geen filters geselecteerd
42 resultaten gevonden

Ontdek de beste locaties voor u geselecteerd

Tonen op kaart
externalId=seatsunited-products-producten-3-1.1.1.2.5&filter[active]=1&filter[type]=1

Restaurant De Vlasakkers

Bij ons kunt u altijd terecht, van lekker op het terras vertoeven tot een lunch of diner. Wij hebben ruim 200 zitplaatsen, waarvan 90 binnen en 120 op ons mooie terras. Parkeren...

Bij ons kunt u altijd terecht, van lekker op het terras vertoeven tot een lunch of diner. Wij hebben ruim 200 zitplaatsen, waarvan 90 binnen en 120 op ons mooie terras. Parkeren is bij de Vlasakkers altijd gratis.

Adres:
Barchman Wuytierslaan 200 , Amersfoort
Afstand:
0 km
Lees verder
Lees minder

Brasserie Rijk der Vitaminen

Onze brasserie is versierd met allerlei Thoolse elementen gecombineerd met Chinese kunst en Afrikaans houtsnijwerk. Onze menukaart wisselt regelmatig en de chef-kok gebruikt voo...

Onze brasserie is versierd met allerlei Thoolse elementen gecombineerd met Chinese kunst en Afrikaans houtsnijwerk. Onze menukaart wisselt regelmatig en de chef-kok gebruikt voornamelijk verse produkten van het eiland Tholen. Daarnaast mogen streekproducten als zeekraal en lamsoren natuurlijk niet ontbreken. Op onze kaart zijn ook gerechten voor vegetariërs aanwezig.

De benedenverdieping biedt plaats aan 24 personen. Op de bovenetage hebben we plaats voor 38 personen. Dus als u een feestje te vieren hebt bent u bij ons aan het juiste adres.

Er is volop parkeergelegenheid aanwezig.

De benedenverdieping biedt plaats aan 24 personen. Op de bovenetage hebben we plaats voor 38 personen. Dus als u een feestje te vieren hebt bent u bij ons aan het juiste adres. Er is volop parkeergelegenheid aanwezig.

Adres:
Hollaereweg 9b , Oud-Vossemeer
Afstand:
0 km
Lees verder
Lees minder

Eethuis Thaifood

Sinds juli 2015 heeft Eethuis Thaifood zijn onderdak gevonden op de Wiekslag 28 in de wijk Liendert te Amersfoort. Apon haar droomwens is hiermee in vervulling gegaan.Proef de ...

Sinds juli 2015 heeft Eethuis Thaifood zijn onderdak gevonden op de Wiekslag 28 in de wijk Liendert te Amersfoort. Apon haar droomwens is hiermee in vervulling gegaan.

Proef de gerechten uit de authentieke keuken van Thailand welke wij van onze ouders in Trang hebben geleerd. De Thaise keuken is de fijnste van het Verre oosten.
Het eten wordt op authentieke wijze bereid. De Thaise keuken is veelzijdig en zit vol met verrassende combinaties.

Adres:
Wiekslag 28 , Amersfoort
Afstand:
0 km
Lees verder
Lees minder

Schnitzelparadies Roermond

Bij Schnitzelparadies aan het Kazerneplein in Roermond waant u zich even in Duits-Oostenrijkse sferen.

Bij Schnitzelparadies aan het Kazerneplein in Roermond waant u zich even in Duits-Oostenrijkse sferen.

Adres:
Kazerneplein 5 , Roermond
Afstand:
0 km
Lees verder
Lees minder

Restaurant De Ridderhof

Genieten in de rijke sfeer van een monumentale hoeve waar u verrast wordt door bijzondere en verfijnde gerechten.

Genieten in de rijke sfeer van een monumentale hoeve waar u verrast wordt door bijzondere en verfijnde gerechten.

Adres:
Sportlaan 2 , Maassluis
Afstand:
0 km
Lees verder
Lees minder

Pondok Kita

Pondok Kita is begin januari 2014 begonnen in een bescheiden opzet als onderhuurder in de bekende Asia Golden Dragon toko in winkelcentrum Kronenburg. Met twee vitrines worden e...

Pondok Kita is begin januari 2014 begonnen in een bescheiden opzet als onderhuurder in de bekende Asia Golden Dragon toko in winkelcentrum Kronenburg. Met twee vitrines worden er tot op de dag van vandaag meer dan 30 verschillende authentiek Indonesische gerechten aangeboden. Per december 2015 heeft Pondok Kita een tweede vestiging aan de Markt in het centrum van Arnhem geopend. Daar is het naast de afhaal tevens mogelijk een (lunch-)maaltijd te nuttigen of een hapje en een drankje.

De naam 'Pondok Kita' kan vrij vertaald worden als 'ons kleine huisje' en het moet gezegd worden, qua vloeroppervlak zijn beide locaties ook niet heel erg groot. Laat u zich echter niet misleiden door de kleinschalige opzet, maar laat u zich verrassen door een keur aan authentiek smakende gerechten!

Adres:
Markt 20 , Arnhem
Afstand:
0 km
Lees verder
Lees minder

Schots Restaurant en Whiskybar De Koebrug

Welkom bij Stadsboerderij De Koebrug.Lekker dineren, mooie whisky’s proeven, echt genieten........dat kunt u doen in Stavoren, de kleinste Hanzestad van Europa.Hier bereid...

Welkom bij Stadsboerderij De Koebrug.
Lekker dineren, mooie whisky’s proeven, echt genieten....
....dat kunt u doen in Stavoren, de kleinste Hanzestad van Europa.

Hier bereiden wij al meer dan 15 jaar, op ambachtelijke wijze, bijzondere gerechten met een knipoog naar de landelijke Schotse keuken. Wij maken daarbij graag gebruik van ingrediënten uit de regio Zuidwest- Friesland.
U kunt hierbij denken aan o.a.: Lamsvlees van de weilanden bij Skarl, ook gebruikt voor onze eigen Haggis! Mooie varkenshaas van het Gaasterlands kruidenvarken, Boerenroomijs uit Oudemirdum voor ons dessert met whisky-cranberries en twee lekkere Friese bieren.
Ook staan er altijd een aantal heerlijke gerechten op de kaart met producten bereid in eigen rookoven, zoals bijvoorbeeld koudgerookte zalm, gerookte eieren, boter, olie en vele vleesspecialiteiten.

Adres:
Schans 31 , Stavoren
Afstand:
0 km
Lees verder
Lees minder

De Mandemaaker

Wij, De Mandemaaker, zijn een modern (vis-)restaurant in het authentieke vissersdorp Spakenburg. Op de kaart staan voornamelijk ambachtelijk bereidde en kwalitatief hoogstaande ...

Wij, De Mandemaaker, zijn een modern (vis-)restaurant in het authentieke vissersdorp Spakenburg. Op de kaart staan voornamelijk ambachtelijk bereidde en kwalitatief hoogstaande seizoensproducten uit onze regio.

Adres:
Kerkstraat 103 , Bunschoten-Spakenburg
Afstand:
0 km
Lees verder
Lees minder

Nog geen keuze kunnen maken?

Graag inspireren wij u met mogelijkheden bij in u de buurt!
Uiteten doordeweeks is de ideale break in de (werk)week.
Voor ieder budget en mood is een passend restaurant te vinden, van hamburgers en pannenkoeken tot fusion en haute cuisine.