Zoek Restaurant

Menu prijs

Filteropties

Your selection
Geen filters geselecteerd
42 resultaten gevonden

Ontdek de beste locaties voor u geselecteerd

Tonen op kaart
externalId=seatsunited-products-producten-3-1.1.1.2.5&filter[active]=1&filter[type]=1

Pas du Poespas

Alle gerechten zijn vers bereid. Van onze originele Morillesaus en heerlijke lunchgerechten tot een dry-aged entrecote of unieke borrelhappen. En dat alles uit eigen keuken.In o...

Alle gerechten zijn vers bereid. Van onze originele Morillesaus en heerlijke lunchgerechten tot een dry-aged entrecote of unieke borrelhappen. En dat alles uit eigen keuken.
In onze gemoedelijke bistro-atmosfeer kunt u genieten van al dit heerlijke eten en geweldige wijnen, waarvan er vele per glas verkrijgbaar zijn. Of een bijzondere cocktail bij de lunch en de beste Gin-Tonics als appetizer aan onze bar.Meerdere redenen om iets van dit alles eens te proberen aan de Piet Hein straat in het altijd levendige Zeeheldenkwartier. Wij hopen u snel te ontmoeten!

Adres:
Piet Heinstraat 38 , Den Haag
Afstand:
0 km
Lees verder
Lees minder

Pondok Kita

Pondok Kita is begin januari 2014 begonnen in een bescheiden opzet als onderhuurder in de bekende Asia Golden Dragon toko in winkelcentrum Kronenburg. Met twee vitrines worden e...

Pondok Kita is begin januari 2014 begonnen in een bescheiden opzet als onderhuurder in de bekende Asia Golden Dragon toko in winkelcentrum Kronenburg. Met twee vitrines worden er tot op de dag van vandaag meer dan 30 verschillende authentiek Indonesische gerechten aangeboden. Per december 2015 heeft Pondok Kita een tweede vestiging aan de Markt in het centrum van Arnhem geopend. Daar is het naast de afhaal tevens mogelijk een (lunch-)maaltijd te nuttigen of een hapje en een drankje.

De naam 'Pondok Kita' kan vrij vertaald worden als 'ons kleine huisje' en het moet gezegd worden, qua vloeroppervlak zijn beide locaties ook niet heel erg groot. Laat u zich echter niet misleiden door de kleinschalige opzet, maar laat u zich verrassen door een keur aan authentiek smakende gerechten!

Adres:
Markt 20 , Arnhem
Afstand:
0 km
Lees verder
Lees minder

Quatre Bras

Een plaats waar mensen elkaar ontmoeten in een gemoedelijke sfeer en waar genieten vanzelfsprekend is. Een combinatie van een trendy “Place te be” van hoge kwaliteit...

Een plaats waar mensen elkaar ontmoeten in een gemoedelijke sfeer en waar genieten vanzelfsprekend is. Een combinatie van een trendy “Place te be” van hoge kwaliteit en een uitgesproken gastvrijheid. Mondiale sfeer vermengt met Brabantse ingrediënten met een verrassend aanbod van dagelijks verse producten en veel seizoensgerechten. U heeft de mogelijkheid om te lunchen, dineren en borrelen, ook in groepen.

Quatre Bras kenmerkt zich als culinair, zakelijk, hip & trendy.

Adres:
Nieuwstraat 79 , Best
Afstand:
0 km
Lees verder
Lees minder

Restaurant AIM

De liefde voor goed eten, uitstekende wijnen en genieten in fijn gezelschap zijn de basis ingrediënten bij AIM.Op nog geen 20 minuten afstand van Amsterdam, gelegen aan de ...

De liefde voor goed eten, uitstekende wijnen en genieten in fijn gezelschap zijn de basis ingrediënten bij AIM.
Op nog geen 20 minuten afstand van Amsterdam, gelegen aan de Loosdrechtse plassen, zorgt het team van AIM ervoor dat u van creatieve gerechten en een fijne service wordt voorzien zodat u er een heerlijke middag of avond helemaal tussenuit bent.

Niet alleen is AIM warm en luxueus ingericht, de locatie met een riant terras direct gelegen aan de Loosdrechtse plassen past perfect binnen de ontspannen sfeer die de AIM belevenis compleet maakt.

Adres:
Veendijk 1A , Loosdrecht
Afstand:
0 km
Lees verder
Lees minder

Restaurant Cataluna Tapas en Grill

Bij Cataluna Tapas & Grill in Amersfoort zijn we onbetwist van mening dat tapas pas goed smaken als het kakelvers bereid word.Wij werken er dan ook alleen met dagverse ingredi&e...

Bij Cataluna Tapas & Grill in Amersfoort zijn we onbetwist van mening dat tapas pas goed smaken als het kakelvers bereid word.

Wij werken er dan ook alleen met dagverse ingrediënten, dus heerlijke kwaliteit tegen een betaalbare prijs, maar daar kom je alleen achter als je het zelf een keer probeert! Reserveer daarom nu je tafeltje bij Cataluna Tapas & Grill in Amersfoort!

Adres:
Weverssingel 2 , Amersfoort
Afstand:
0 km
Lees verder
Lees minder

Restaurant De Ridderhof

Genieten in de rijke sfeer van een monumentale hoeve waar u verrast wordt door bijzondere en verfijnde gerechten.

Genieten in de rijke sfeer van een monumentale hoeve waar u verrast wordt door bijzondere en verfijnde gerechten.

Adres:
Sportlaan 2 , Maassluis
Afstand:
0 km
Lees verder
Lees minder

Restaurant De Vlasakkers

Bij ons kunt u altijd terecht, van lekker op het terras vertoeven tot een lunch of diner. Wij hebben ruim 200 zitplaatsen, waarvan 90 binnen en 120 op ons mooie terras. Parkeren...

Bij ons kunt u altijd terecht, van lekker op het terras vertoeven tot een lunch of diner. Wij hebben ruim 200 zitplaatsen, waarvan 90 binnen en 120 op ons mooie terras. Parkeren is bij de Vlasakkers altijd gratis.

Adres:
Barchman Wuytierslaan 200 , Amersfoort
Afstand:
0 km
Lees verder
Lees minder

Restaurant Kasteel Heemstede

Restaurant Kasteel Heemstede is gevestigd op de onderste verdieping van het in 2002 geheel restaureerde Kasteel Heemstede in Houten bij Utrecht. De oude gewelven, intieme ruimte...

Restaurant Kasteel Heemstede is gevestigd op de onderste verdieping van het in 2002 geheel restaureerde Kasteel Heemstede in Houten bij Utrecht. De oude gewelven, intieme ruimten en de ontspannen sfeer maken het tot een gewilde plek.
Geniet van de rust en de natuur van de historische buitenplaats met zijn fraai aangelegde tuinen en waar u op het beschutte en comfortabele terras aan de slotvijver de spechten hoort en de zwanen en andere watervogels voorbij ziet gaan.

Ons bedieningsteam zorgt er op een ontspannen wijze voor dat het u aan niets ontbreekt en dat u zich bij ons thuis voelt. Wij laten zien dat lunchen en dineren in een kasteel ook laagdrempelig kan zijn.

Adres:
Heemsteedseweg 20 , Houten
Afstand:
0 km
Lees verder
Lees minder

Nog geen keuze kunnen maken?

Graag inspireren wij u met mogelijkheden bij in u de buurt!
Uiteten doordeweeks is de ideale break in de (werk)week.
Voor ieder budget en mood is een passend restaurant te vinden, van hamburgers en pannenkoeken tot fusion en haute cuisine.