Zoek Restaurant

Menu prijs

Filteropties

Your selection
Geen filters geselecteerd
42 resultaten gevonden

Ontdek de beste locaties voor u geselecteerd

Tonen op kaart
externalId=seatsunited-products-producten-3-1.1.1.2.5&filter[active]=1&filter[type]=1

Cafe Willem

We gaan onze deuren heropenen op 1 juni. Allemaal wel wat anders dan normaal. We nemen alleen telefonisch reserveringen aan, zodat we gelijk alle restricties met je kunnen bespr...

We gaan onze deuren heropenen op 1 juni. Allemaal wel wat anders dan normaal. We nemen alleen telefonisch reserveringen aan, zodat we gelijk alle restricties met je kunnen bespreken. Dus bel met 030-6330770, elke dag tussen 16:00 en 21:00 bereikbaar.

Aan het Willem van Noortplein in Utrecht is sinds oktober 2017 Willem geopend. Dagelijks geopend voor een kop koffie, lunch (do-zo), borrel of diner. Onze koks bereiden in onze open keuken onze gerechten.

Wij werken zoveel mogelijk met lokale en seizoensgebonden producten. Waar mogelijk kiezen wij daarom altijd voor kleinschalige leveranciers met oog voor hun omgeving. Als voorbeeld, al ons brood is handgemaakt en wordt dagelijks vers geleverd door “Brood by Alex” de beste bakker van Utrecht, vindt Willem!

Tot snel bij Willem!

Adres:
Willem Van Noortstraat 186 , Utrecht
Afstand:
0 km
Lees verder
Lees minder

De Duvel

Al 25 jaar gevestigd in hartje Pijp. In deze mooie oude volksbuurt en ver daarbuiten is De Duvel inmiddels een begrip. De Duvel staat voor ongedwongen genieten, of het nu om din...

Al 25 jaar gevestigd in hartje Pijp. In deze mooie oude volksbuurt en ver daarbuiten is De Duvel inmiddels een begrip. De Duvel staat voor ongedwongen genieten, of het nu om diner, lunch, koffie of een borrel gaat. Overdag of in de late avonduren. Onze keuken, onder leiding van chef kok Patrick Roest kenmerkt zich door het gebruik van lokale en biologische producten voor gerechten met invloeden uit alle continenten. Iets wat duidelijk te zien is op de regelmatig wisselende menukaart, met ook altijd ruime vegetarische keuzes. Passie voor lekker eten en drinken is waar het om gaat in deze bruisende zaak. Kom binnen, ga zitten en laat je verrassen..

Adres:
Eerste Van Der Helststraat 59-61 , Amsterdam
Afstand:
0 km
Lees verder
Lees minder

De Mandemaaker

Wij, De Mandemaaker, zijn een modern (vis-)restaurant in het authentieke vissersdorp Spakenburg. Op de kaart staan voornamelijk ambachtelijk bereidde en kwalitatief hoogstaande ...

Wij, De Mandemaaker, zijn een modern (vis-)restaurant in het authentieke vissersdorp Spakenburg. Op de kaart staan voornamelijk ambachtelijk bereidde en kwalitatief hoogstaande seizoensproducten uit onze regio.

Adres:
Kerkstraat 103 , Bunschoten-Spakenburg
Afstand:
0 km
Lees verder
Lees minder

De Nieuwe PolderKeuken

De Nieuwe PolderKeuken ligt midden in het Groene Hart en dat proeft u op uw bord. Frank Streefland is opgegroeid in de omgeving van Stolwijk en werkt graag met mooie producten u...

De Nieuwe PolderKeuken ligt midden in het Groene Hart en dat proeft u op uw bord. Frank Streefland is opgegroeid in de omgeving van Stolwijk en werkt graag met mooie producten uit de streek.

De Nieuwe PolderKamer
Elk bedrijf heeft unieke wensen en daarom zorgen wij voor een aanpak op maat. Feest-, vergader- en trouwlocatie De Nieuwe PolderKamer in Stolwijk luistert naar uw persoonlijke wensen en staat klaar om u en uw gasten van alle (culinaire) gemakken te voorzien.

De Nieuwe PolderCatering
De Nieuwe PolderCatering wordt gekenmerkt door een zeer professionele en persoonlijke benadering van catering. Voor alles met betrekking tot eten en drinken, gastvrijheid, aankleding en andere bijkomstigheden geldt dat we graag met u mee denken.

Adres:
Dorpsplein 7 , Stolwijk
Afstand:
0 km
Lees verder
Lees minder

Down Under

In het restaurant van Down Under kun je tijdens de lunch of tijdens het diner genieten van typische Australische én Nederlandse gerechten. Ga bijvoorbeeld voor de Sydney ...

In het restaurant van Down Under kun je tijdens de lunch of tijdens het diner genieten van typische Australische én Nederlandse gerechten. Ga bijvoorbeeld voor de Sydney saté of de Ossenhaas va Hollands weiderund. Bekijk onze lunch- of dinerkaart en kies je favoriete gerecht uit.

Ook voor zakelijke ontmoetingen kun je bij ons restaurant in Nieuwegein terecht. Het restaurant is eenvoudig te bereiken via de A12. Daarnaast hebben wij ruime én gratis parkeergelegenheid, verschillende vergaderzalen, de serre, gratis WiFi en een uitgebreide lunch- en dinerkaart.

Adres:
Ravensewetering 1 , Nieuwegein
Afstand:
0 km
Lees verder
Lees minder

Eethuis Thaifood

Sinds juli 2015 heeft Eethuis Thaifood zijn onderdak gevonden op de Wiekslag 28 in de wijk Liendert te Amersfoort. Apon haar droomwens is hiermee in vervulling gegaan.Proef de ...

Sinds juli 2015 heeft Eethuis Thaifood zijn onderdak gevonden op de Wiekslag 28 in de wijk Liendert te Amersfoort. Apon haar droomwens is hiermee in vervulling gegaan.

Proef de gerechten uit de authentieke keuken van Thailand welke wij van onze ouders in Trang hebben geleerd. De Thaise keuken is de fijnste van het Verre oosten.
Het eten wordt op authentieke wijze bereid. De Thaise keuken is veelzijdig en zit vol met verrassende combinaties.

Adres:
Wiekslag 28 , Amersfoort
Afstand:
0 km
Lees verder
Lees minder

Gaudim

Catalaans eten en drinken, dat is genieten. Van mooie gerechten, eerlijke ingrediënten en pure smaken. Van ‘alles tussen berg en zee, ‘muntanya y mar’, zo...

Catalaans eten en drinken, dat is genieten. Van mooie gerechten, eerlijke ingrediënten en pure smaken. Van ‘alles tussen berg en zee, ‘muntanya y mar’, zoals de Catalanen dat zeggen. En ook van een ongedwongen sfeer, goed gezelschap, echte gastronomie en vakmanschap. Catalaans genieten, dat is Gaudím.

Puur CATALAANS Genieten
Lunch & Diner & Borrel

Adres:
Kloosterplein 5 , Breda
Afstand:
0 km
Lees verder
Lees minder

Grand Cafe Mahler

Take a seat and enjoy you're time at Grand Café Mahler! Foodies and coffeejunkies will love us truly. See you soon!

Take a seat and enjoy you're time at Grand Café Mahler! Foodies and coffeejunkies will love us truly. See you soon!

Adres:
Gustav Mahlerlaan 2970 , Amsterdam
Afstand:
0 km
Lees verder
Lees minder

Nog geen keuze kunnen maken?

Graag inspireren wij u met mogelijkheden bij in u de buurt!
Uiteten doordeweeks is de ideale break in de (werk)week.
Voor ieder budget en mood is een passend restaurant te vinden, van hamburgers en pannenkoeken tot fusion en haute cuisine.