Reserveringen

Seats United is kosteloos voor restaurateur en gast!
Online reserveren wordt ook in Europa steeds vaker gebruikt. Wij zorgen ervoor dat de hospitality branche altijd kan beschikken over een professioneel reserveringssysteem. Het maken van een reservering moet makkelijk en eenvoudig zijn, voor zowel de restaurateur als de gast. Voor de restaurateur brengt dit echter vaak hoge maandelijkse kosten en/of kosten per couvert met zich mee, de gast is hier niet van op de hoogte.

Seats United is ontwikkeld vanuit de passie voor uit eten en om ervoor te zorgen dat de restaurateurs en gasten op een vriendelijke en transparante manier aan elkaar verbonden worden. Vanaf heden hoeft u nooit meer te betalen voor uw reserveringssysteem en reserveringen!

Wij supporten de hospitality branche met kosteloze software en maken het mogelijk dat gasten hun restaurant snel vinden en direct kosteloos kunnen reserveren. Ons unieke CMS reserveringssysteem is direct wereldwijd beschikbaar en 24 uur, 7 dagen per week toegankelijk vanuit een hoog beveiligde omgeving. Seats United is er voor iedereen!

Uw restaurant profiel op Seats United zorgt voor meer reserveringen
Met uw profiel op Seats United platform zorgt u ervoor dat uw restaurant makkelijk en snel gevonden kan worden. Met de foto's en video's kunt u bezoekers inspireren met wat uw restaurant te bieden heeft. Via de geavanceerde zoekmachine kunnen uw huidige en toekomstige gasten binnen enkele seconden het gewenste resultaat vinden en direct reserveren.

Reserveringen ontvangen voor uw restaurant?
Indien uw restaurants is aangemeld bij Seats United zullen uw gasten snel en eenvoudig kunnen reserveren. In samenwerking met onze partners zorgen wij ervoor dat u zoveel mogelijk reserveringen ontvangt. Alle reserveringen worden centraal in uw CMS reserveringssysteem geplaatst.

Nog meer reserveringen ontvangen?
Seats United is 100% API (Application Programming Interface). Dit wil zeggen dat uw CMS reserveringssysteem gekoppeld kan worden met ieder gewenst apparaat, website en/of systeem. De technische koppeling zorgt ervoor dat er real-time data beveiligd uitgewisseld kan worden. Hoe meer koppelingen u maakt met uw eigen reserveringssysteem, hoe meer reserveringen u centraal kan ontvangen. Iedere koppeling heeft zijn eigen broncode, zodoende weet u exact waar de reservering vandaan komt. Als restaurateur bepaald u zelf van wie en wanneer u reserveringen wenst te ontvangen.


Wilt u ook gebruik maken van het kosteloze CMS reserveringssysteem en reserveringen ontvangen via Seats United en haar partners? Meld u dan nu aan en wij zorgen ervoor dat u geheel zorgeloos kan overstappen!