Partners

Seats United en haar partners zorgen voor nationale en internationale ontwikkelingen.

Hieronder ziet u het overzicht van onze partners.


XO Tech Media
Seats United is preferred partner van XO Tech Media. Samen creëren wij unieke software oplossingen voor de hospitality branche. SaaS Software oplossingen met de focus op hoge kwaliteit. Het API CMS staat centraal voor alle gebruikers en geeft de hospitality branche een nieuwe online beleving. Dankzij de SaaS (Software as a Service) ontvangen alle gebruikers maandelijkse automatische kosteloze updates en zijn alle gebruikers te allen tijde toekomst ready!
Media Artists - Advanced Technology partner Amazon (AWS)
De exclusieve samenwerking met Media Artists als "Advanced Technology partner van Amazon (AWS)" zorgt ervoor dat Seats United haar hospitality software ontwikkelingen geheel custum made kan ontwikkelingen. Jarenlang heeft de hospitality bijgedragen aan het verbeteren van ons product en dit zorgt ervoor dat restaurants nationaal en internationaal kunnen genieten van de beste software oplossingen en hoog beveiligde services.


Founders Carbon Network (fCN)
Seats United is tezamen met partner Primedinners de boekingspartner van de meest prestigieuze business club van Nederland. Wereldwijd verzorgen wij alle reserveringen en (zakelijke)groepsreserveringen. De boekingssupport voor meer dan vijfhonderd top ondernemers en bedrijven zorgen jaarlijks voor vele kosteloze reserveringen!Pearlcard
De meest unieke en uitgebreide conciërge service van Nederland. Als boekingspartner verzorgt Seats United tezamen met Primedinners voor een complete invulling tijdens het reizen of business trips. Met persoonlijke advies dragen wij zorg voor duizenden card houders. Van een eenvoudige maaltijd to een culinair diner, wij zorgen ervoor dat iedereen de juiste ervaring krijgt!
Primedinners
De kwaliteitsgids en boekingspartner met ervaring van meer dan 400 bezochte Michelin sterrenrestaurants en kwaliteitslocaties wereldwijd. Primedinners is de ideale online restaurantgids die beschikt over 4000+ kwaliteit geselecteerde locaties in meer dan 100 landen. Samen zorgen wij ervoor dat u altijd en overal kan genieten van kwaliteit!
Wilt u ook samenwerken met Seats United en support leveren aan de hospitality branche? Dan kunt u contact opnemen met onze service desk.