Welkom bij
Seats United!

Het online platform om te zoeken naar restaurants en direct reserveringen te maken.

Restaurateurs gebruiken Seats United Hospitality CMS & Reserveringssysteem voor het professioneel managen van reserveringen, gast data, marketingactiviteiten, online zichtbaarheid en/of website beheer.


Reserveer snel & eenvoudig

Via de Seats United online restaurantgids kunt u uw gewenste restaurant zoeken en direct reserveren. Door uw tafel te reserveren via ons platform steunt u direct ook de horecaondernemer. Via ons onafhankelijk platform worden er aan de restaurateur geen kosten in rekening gebracht voor uw bezoek!

Romantisch, op het terras of dineren met een mooi uitzicht - van eenvoudig tot fine dining. Zoek uw gewenste restaurant via de uitgebreide zoekmachine. Als u uw locatie deelt, laten wij je zien welke gelegenheden wij in de buurt aanbieden.

Members

Met uw reserveer Privilege Member ID kunt u bij de aangesloten restaurants binnen enkele seconden online reserveren.

Zorg ervoor dat uw ID profiel correct is ingevuld en u kunt uw reservering direct bevestigen.

Het team achter Seats United

Ons veelzijdige team gaat graag buiten de deur eten, van een eenvoudig eetcafe tot aan Michelin sterrenrestaurant en World's Best restaurants.

Elke dag met voeding en uit eten bezig zijn is onze passie.
Eten verbindt iedereen - Dat is ons motto!

Wij bieden op Seats United online platform een brede selectie en voor een ieder wat wils. Via onze Blogs houden wij u tevens graag op de hoogte van onze belevenissen & tips.