Blog: Beste ambachtelijke ijs van Amsterdam

31-07-18
  //   news

In de zomermaanden gaan we op zoek naar het lekkerste ambachtelijke ijs, dit keer in onze hoofdstad Amsterdam.

10 x het beste ijs in Amsterdam!Van Leeuwen Ice Cream ijscotruck is een van de bekendste ijscoboeren van New York. Het veganistische ijs is gemaakt van pure ingrediënten zonder toevoegingen.
Haarlemmerplein 43, 1013 HR Amsterdam


Bij IJsboutique vind je een uitgebreid ijsassortiment welke verse producten bevatten, gemaakt door meester ijsbereider Luc Blok.
Johannes Verhulststraat 107, 1071 MX Amsterdam


IJscuypje telt momenteel 15 ijswinkels in Amsterdam en omstreken. Het sorbetijs voor alle ijswinkels bestaat voor 60% uit puur fruit, puur Amsterdams leidingwater en natuurlijk suiker.
Eerste van der Helststraat 27, 1073 AC Amsterdam


IJsmanschap is geen schepijs salon, maar de allereerste popsiclebar van Nederland. Ze maken 100% natuurlijk ambachtelijke ijslolly’s.
Van Spilbergenstraat 2H, 1057 RG Amsterdam


Bij Massimo Gelato - artisanaal ijsfabriekje – krijg je traditioneel Italiaans ijs met uitsluitend seizoensproducten en waar de melk van een bio-zorgboerderij komt.
Van Ostadestraat 147, 1072 SW Amsterdam


Metropolitan is een plek voor liefhebbers van de puurste chocolade en het lekkerste ijs. Alle producten zijn zelfgemaakt met gebruik van verse en biologische ingrediënten.
Warmoesstraat 135A, 1012 JB Amsterdam


Monte Pelmo is een ambachtelijke Italiaans ijsfabriek midden in de Jordaan en is uitgroepen tot één van de beste ijssalons van Nederland. Ben je in Oost? Bezoek dan Het IJsboefje, daar wordt het ijs geleverd van Monte Pelmo.
Tweede Anjeliersdwarsstraat 17, 1015 NS Amsterdam


Van Soest is een chocolatier en hebben in de warmere maanden een ruim ijsassortiment. Hun ijs bewaren zij in Pozetti's, zoals de Italianen dat vroeger deden. Dit doen zij om de beste Italiaanse ijssensatie te kunnen leveren.
Frederiksplein 1a, 1017 XK Amsterdam


  • Pasticceria
Bij Pasticceria in de Pijp kan je genieten van ambachtelijk ijs in heerlijke zelfbedachte smaken. Eerst lunchen en/of een lekkere kop koffie? Dat kan hier ook!
Van Woustraat 138HS, 1073 LT Amsterdam


IJssalon Tofani maakt ambachtelijk Italiaans ijs sinds 1942. Ook voor een goede kop koffie kan je hier terecht.
Kloveniersburgwal 16, 1012 CT AmsterdamDeel dit bericht via

Lees ook deze artikelen eens

externalId=news-detail-52.142&filter[active]=1
02-10-18

Blog: The Kobe Connection

31-07-18

Blog: Beste ambachtelijke ijs van Amsterdam