Preuvenemint

23-08-18
 // event

Zoals gebruikelijk vindt in het laatste volle weekend van augustus 't Preuvenemint plaats. Vier dagen genieten van culinaire hoogstandjes, live muziek, een drankje, ontmoetingen, maar zeer zeker ook van de gastvrije sfeer. Dit alles met als belangrijkste doelstelling: Samen genieten voor het goede doel.

Het woord Preuvenemint is een samentrekking van de Maastrichtse woorden ‘preuve’ (proeven) en ‘evenemint’ (evenement). En een evenement waar men kan proeven van goede dingen des levens: dat is ’t Preuvenemint.

Ruim veertig stands functioneren als restaurant; bier en frisdranken zijn verkrijgbaar bij vier grote stands, en het muzikale amusement wordt voor het voetlicht gebracht vanaf het Vrijthofkiosk.

Locatie: het Vrijthof
Datum: 23 t/m 28 augustus 2018

Deel dit bericht via

Lees ook deze artikelen eens

externalId=seatsunited-blog-detail-52.142&filter[active]=1
31-08-18

CineKantine

Van vrijdag 31 augustus t/m zondag 2 september wordt de industriële Prodentfabriek in Amersfoort omgetoverd tot een culinair filmfestival. Met de beste signature arthouse films, culinair eten, live...
22-09-18

Oesterfestival 2018

Jaarlijks terugkerend festival in September in Yerseke ter opening van het Zeeuwse oesterseizoen. Drie dagen lang culinaire verrassingen bij de Oesterij.