Oesterfestival 2018

22-09-18
 // event

Jaarlijks terugkerend festival in September in Yerseke ter opening van het Zeeuwse oesterseizoen. Drie dagen lang culinaire verrassingen bij de Oesterij.

Programma:

22 september 10.00-22.00
Het Oesterfestival is geopend!! Over het gehele terrein zullen verschillende standhouders staan die een culinaire invulling creëren voor de festivalgangers! In totaal zullen er +/- 18 eet & drink stands staan variërend van oesters, wijnen en bieren tot Zeeuwse friet. In ons centrale paviljoen op de oesterputten zal een gezellige ontspannen invulling gegeven worden met muziek en dranken van de aanwezige standhouders. Met live muziek!!

23 september 10.00-19.00
Oesterfestival part II Waar het feest gisteren is gestopt gaat het vandaag weer verder!
(Gedurende deze dag zal de rust van andere bewoners van Yerseke gerespecteerd worden. Hierdoor zal het festival open zijn maar met een verkorte tijdsduur.)

24 september 11.00-18.00
Oesterfestival maandag! Gedurende deze dag zijn er verschillende workshops van chefs, interviews met de standhouders. De voorronde van het Nederlands Kampioenschap Oestersteken zal ook op deze dag plaatsvinden! Meer informatie over de Oesterfestival Maandag.

Entree: € 5,-*.
*Bij binnenkomst krijgt u een Oesterfestival glas met wijn. Op het gehele festivalterrein wordt gewerkt met munten.

Locatie: Oesterij Yerseke
Datum: 22 t/m 24 september 2018

Deel dit bericht via

Lees ook deze artikelen eens

externalId=seatsunited-blog-detail-52.142&filter[active]=1
31-08-18

CineKantine

Van vrijdag 31 augustus t/m zondag 2 september wordt de industriële Prodentfabriek in Amersfoort omgetoverd tot een culinair filmfestival. Met de beste signature arthouse films, culinair eten, live...
22-09-18

Oesterfestival 2018

Jaarlijks terugkerend festival in September in Yerseke ter opening van het Zeeuwse oesterseizoen. Drie dagen lang culinaire verrassingen bij de Oesterij.