Big Green Egg’s Flavour Fair

17-06-18
 // event

Als je fan bent van een zanger(es) of een band, dan ga je natuurlijk ook naar de live optredens. Maar wat doe je als je fan bent van Big Green Egg? Dan ga je naar Big Green Egg’s Flavour Fair! Op maar liefst 150 Big Green Eggs worden de laatste trends en kooktechnieken gedemonstreerd en geven topchefs uit binnen- en buitenland workshops en masterclasses.

Elk jaar creëren tientallen professionals – samen met ruim 4.000 bezoekers – een culinaire dag om nooit te vergeten tijdens de Big Green Egg’s Flavour Fair. Ga maar na: 150 Big Green Eggs, de laatste trends en kooktechnieken, inspirerende workshops en masterclasses en natuurlijk overheerlijke gerechtjes. Dit mag jij als fan van smaak toch niet missen? Zet zondag 17 juni 2018 (Vaderdag) alvast in je agenda!

Het terrein is van 11:30 tot 17:00 uur geopend.
Ticketverkoop gaat binnenkort van start. Blijf op de hoogte via de Facebook page.

Locatie: Kasteel Keukenhof in Lisse
Datum:
zondag 17 juni 2018

Deel dit bericht via

Lees ook deze artikelen eens

externalId=seatsunited-blog-detail-52.142&filter[active]=1
31-08-18

CineKantine

Van vrijdag 31 augustus t/m zondag 2 september wordt de industriële Prodentfabriek in Amersfoort omgetoverd tot een culinair filmfestival. Met de beste signature arthouse films, culinair eten, live...
22-09-18

Oesterfestival 2018

Jaarlijks terugkerend festival in September in Yerseke ter opening van het Zeeuwse oesterseizoen. Drie dagen lang culinaire verrassingen bij de Oesterij.